کاهش قیمت نفت به دلیل ادامه رکود اقتصاد جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر داده‌های ضعیف اقتصادی چین موجب شد تا نگرانی‌ها مبنی بر کاهش قیمت نفت افزایش یابد. به طوریکه قیمت نفت خام آمریکا پس از کاهش نزدیک به ۷ درصدی در ماه ژوئیه در اولین کاهش ماهانه متوالی از اواخر سال ۲۰۲۰، امروز نیز بیش از ۴ دلار کاهش یافت و به ۹۳.۷۲ دلار در هر بشکه رسید.

نفت در ماه‌های اخیر شاهد معاملات پرتلاطمی بوده است، زیرا نگرانی‌ها در مورد کاهش رشد به تقاضا برای کالاها آسیب می‌زند، حتی با وجود نشانه‌های اساسی که به شرایط فیزیکی همچنان سخت اشاره می‌کند. داده‌های هفته گذشته نشان داد که اقتصاد ایالات متحده برای سه ماهه دوم منقبض شده است، در حالی که فدرال رزرو نرخ بهره را ۷۵ واحد پایه افزایش داده است.

انس الحاجی، مشاور تحریریه پلتفرم تخصصی انرژی گفت: کاهش تولید صنعتی در چندین کشور از جمله چین، تقاضای انرژی را به طور کلی کاهش می‌دهد، اما لزوماً تقاضا برای نفت را به دلیل ساخت ذخایر استراتژیک نفت کاهش نمی‌دهد. در چین.

الحاجی گفت: ساخت ذخایر استراتژیک نفت برای دولت چین مهم است تا نفت ارزان روسیه را به دست آورد.

الحاجی معتقد است که ائتلاف اوپک پلاس تولید را افزایش نخواهد داد و همان برنامه‌ها را حفظ خواهد کرد، بنابراین یک نشست سریع خواهد بود.

همچنین مدیر تحقیقات معدن و کالاهای انرژی در بانک مشترک المنافع استرالیا، به بلومبرگ گفت: “کاهش PMI تولید چین احتمالاً دلیل اصلی کاهش قیمت نفت است.”

وی افزود که وضعیت در چین نگرانی در مورد تداوم ضعف مصرف جهانی کالاها را دوباره برافروخته خواهد کرد.

در همین حال، به گفته وزیر نفت لیبی، یکی از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، تولید نفت خام لیبی پس از یک سری اختلالاتی که عرضه را بیش از نصف کاهش داد، بهبود یافته است. محمد عون در یک مصاحبه تلفنی گفت تولید در سراسر کشور به ۱.۲ میلیون بشکه در روز بازگشته است، سطحی که آخرین بار در اوایل آوریل مشاهده شده بود.

در اواخر این هفته، سرمایه گذاران بر روی نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش از جمله روسیه تمرکز خواهند کرد و این گروه سیاست‌های خود را در ماه سپتامبر تعیین می‌کند. مسکو و ریاض اخیراً بر تعهد مشترک خود به یک بازار باثبات تأکید کردند.